Rólunk írták

„Nagyon érdekes volt, megszerettem a kémiát!” Keve

„Érdekesek és izgalmasak voltak a kísérletek. Jó volt csinálni és nagyon élveztem!” Luca

„Nagyon tetszett így összefűzve a kémia és a hittan.” Johanna

„Köszönjük ezt a különleges előadást, bizonyságtételt!
Maradandó élményt jelentett a zirci református gyerektábor résztvevői számára.”

Vecsey Katalin református lelkész – Zirc

„Köszönjük, hogy itt lehettünk és a szemünknek volt látvány, de a lelkünket érintette meg."

Aszódi Evangélikus Gimnázium diákjai

 

„Mindenkinek nagy élményt adott az előadásod, amely nemcsak érdekes, de hitébresztő is volt. Gratulálok a BibLab programhoz! A kémiát és a hittant így ötvözni, hajlékony gondolkodásra és különös kreativitásra vall. … Különösen összetett élményt nyújt, és ebben nemcsak a két tantárgy, hanem a te személyiséged is fontos szerepet játszik.”

Szücs Gábor igazgató – Gyurátz Ferenc Evangélikus Iskola, Pápa

„…Ha módszertani aspektusból kellene megfogalmaznom az óravezetést, el kell ismernem, hogy jelentős pedagógiai szélhámosságnak lehettünk tanúi, mikor is a tanár a téma és a tanítvány iránti szeretettől vezérelve eszközökben nem válogatva (értsd: fondorlatosan megválogatva) teszi élménnyé a diák számára az ismeretszerzés munkáját, újabb és újabb kémiai kísérletet rántva elő a cilinderéből… A tanításnak éppen ez a lényege: fájdalommentesen, sőt, kifejezetten jókedvvel bevésni, amit tudni érdemes…”

Pápai László drámapedagógus, rendező – Sopron

ehe-tovabbkepzes-sam_1398-3

Csodák a Bibliában – csodák az életünkben

Budapest – Az idei őszi hitoktatói továbbképzésre 2016. november 19-én, szombaton került sor az Evangélikus Hittudományi Egyetem Valláspedagógiai Tanszékének szervezésében. Közel nyolcvanan gyűltünk össze az ország különböző pontjairól hittanárok, lelkészek, pedagógusok, hogy a csoda kérdését körüljárva együtt, egymástól tanuljunk.

Tovább >